Poprzednie częściWiersz dla dzieci

Wiersz który pisał człowiek w jakisni w Lascaux

,, Ten wiersz pisany wiele lat temu na skale byłby genialnym dziełem,,

Był sobie człowiek który chodził po ziemi

i miał nadzieje że jego los się zmieni

bo był bardzo nieszczęśliwy i nie chciał żyć

więc z rozpaczy zaczął wyć

w pewnym momencie zabił samego siebie

wiem że to czytelniku smutne dla ciebie.

Średnia ocena: 1.5  Głosów: 4

Zaloguj się, aby ocenić

    Napisz komentarz

    Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania