REKLAMOWANIE BLOGÓW, PROFILÓW, OPOWIADAŃ

detektyw prawdy
02.01.2017
Witam! Zauważyłem, że ostatnio dużo osób chciałoby się ,,zareklamować".
Założyłem ten wątek również dlatego, że niestety użytkownicy nie mają co czytać, (w tym ja) a reklama w tym wątku pozwoli na zebranie większych czytelników, oraz unikniemy ,,śmieciowych watków".
Ja chyba reklamy nie potrzebuję, jednak sporo osób czyta moje okazjonalne opowiadania, ale niektórym być może początkującym przydałaby się jakaś pomoc, skrytykowanie itp.
Spam raczej nie mile widziany.

Nuncjusz
02.01.2017
dużo? ja zauwazyłem tylko jedną
Nazareth
02.01.2017
Również widziałem jedną. Nie masz co czytać? Opowiadania spadają z belki w mniej jak jeden dzień więc materiału jet w cholerę. A reklamowanie się to chyba nie tu, nie ten poziom. Zresztą z mojego doświadczenia wynika że ci co reklamują się najwięcej, nie mają się czym chwalić, więc im bardziej ktoś o swojej twórczości trąbi tym mniej ja mam ochotę go czytać. Myślę też, że to nie tylko moje podejście.
marok
02.01.2017
Popieram
Ellie Victoriano
02.01.2017
Reklamuję się.
Amy
02.01.2017
A ja popieram stworzenie tego wątku. No bo jak ktoś chce oznajmić społeczności Opowi, że brakuje mu czytelników, to proszę bardzo, czemu nie. Tylko, OSTRZEGAM, jeśli się tu, na forum, zareklamujesz, to lepiej dla Ciebie, żebyś pisał dobrze, bo w przeciwnym razie stracisz i czytelników, i w oczach tych czytelników jako osoba. Chcesz się zareklamować? Skorzystaj ze wskazówki zamieszczonej pod "Komentarze pod Twoimi tekstami". Na pewno ją widzisz, skoro narzekasz na brak komentarzy
Nuncjusz
02.01.2017
Nuncjusz
02.01.2017
Neurotyk
02.01.2017
Nie dubluj postów.
Nuncjusz
02.01.2017
ta, odezwał się od niedublowania
Nazareth
02.01.2017
Kiedyś była dobra inicjatywa - wątek w którym można było wymieniać i polecać ulubionych autorów, tudzież takich, którzy w naszym odczuciu piszą dobrze a są niedocenieni. Reklamowanie kogoś wydaje mi się bardziej na miejscu, nie jest taki buńczuczne jak reklamowanie samego siebie.
Neurotyk
02.01.2017
Jałowa dyskusja.
Amy
02.01.2017
No właśnie, trzeba skorzystać z wyszukiwarki na forum, a nie wszyscy to robią H
Amy
02.01.2017
Jeśli chcecie kogoś polecić, to piszcie. To rzeczywiście jest lepsze od reklamowania samego siebie.
Nuncjusz
02.01.2017
Polecam siebie XD
Nazareth
02.01.2017
Nuniek, ty wieczny kontestatorze! XD
Nazareth
02.01.2017
http://www.opowi.pl/drzewo-zycia-a18235/ - autorka tego opowiadanie chyba na stałe się z nami pożegnała, ale ten tekst bardzo mi się podobał i utkwił w pamięci. Gdybym miał polecić coś z twórczości autorów mniej znanych pewnie zacząłbym właśnie od tego.
Nuncjusz
02.01.2017
Neurotyk
02.01.2017
Pan Buczybór
02.01.2017
Cytując Shiroi:
"Reklamuję się."

Część postów została ukryta (462)

Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek

Hej! Mam taki pomysł na wspólne napisanie opowiadania. Opisałem szczegóły tutaj: https://pisarskikociol.pl/ Szukam chętnych, którzy chcieliby się przyłączyć do zabawy. Chętnie powiem więcej tutaj, jeśli będzie zainteresowanie, ale też wytłumaczę wszystko we Wtorek (22,02,2022 :-D) na https://www.twitch.tv/pisarski_kociol Co myślicie?
Trochę się boimy wychodzić poza portal (nie wszyscy, ale wielu aktywnych), bo nas piorą za przynależność do tej społeczności
Nie wszystko ogarniam
Bardzo się postaram, żeby na tym Twitchu nikt się nie miał czego bać. Ma być fajna zabawa i inspirowanie siebie nawzajem :-) Oczywiście zależy dużo od tego, kto będzie zaglądał, ale będę dawał dobry przykład.

Co do ogarniania, to już tłumaczę. Będą 2 części. W ciągu pierwszych paru tygodni (może miesięcy) to będzie takie słuchowisko. Będę czytał po fragmencie i opowiadał dlaczego tak a nie inaczej, czym się wzorowałem i zachęcał do dyskusji (wszelką krytykę przełknę z chęcią). W drugiej części wgram tę historię na taką platformę, która powszechnie służy do współtworzenia oprogramowania ale myślę, że doskonale się sprawdzi przy współtworzeniu opowiadania (nazywa się GitHub - świetne narzędzie), opowiem jak z tego korzystać (nie jest trudno) i pokażę, jak proponować zmiany w opowiadaniu, lub całej strukturze opowiadania. Będę tutaj w pełni otwarty na totalną zmianę kierunku (ten pierwszy etap jest po to, żeby od czegoś zacząć). No i tak co spotkanie będę czytał sugestie, pytał o opinie na temat zmiany w takim czy innym kierunku i historia będzie się rozwijała. Strasznie jestem ciekaw co z tego wyjdzie. Yanko Wojownik 1125, jeśli masz jakieś pytania, to chętnie odpowiem :-)
madmike
rok temu
Koncertina[1], często mylnie nazywana koncertyną – rodzaj zasieków lub potykaczy z cienkiego drutu używanych masowo podczas pierwszej i drugiej wojny światowej.

Koncertina to dość luźne zwoje cienkiego, elastycznego drutu stalowego rozwieszanego pomiędzy wbitymi w ziemię palikami lub rozrzucanego
w terenie, zazwyczaj w połączeniu z zasiekami z drutu kolczastego. Zwoje koncertiny miały najczęściej kilkudziesięciocentymetrową średnicę.

Był to typ pasywnych umocnień obronnych mających na celu – poprzez plątanie nóg – spowolnienie natarcia w odkrytym terenie, dla ułatwienia eliminowania przez własnych strzelców siły żywej nieprzyjaciela. Szczególnie niebezpieczne było pokrywanie koncertiną przeciwpiechotnych pól minowych.
(Wikipedia)

Współczesne opowiadanie, zapraszam
https://www.opowi.pl/sprawiedliwosc-i-wybaczenie-a74729/
D.E.M.O.N
rok temu
Ja jeszcze w kwestii tego wcześniejszego wpisu. Kanał na Twitchu w końcu ruszył po długich problemach technicznych i w końcu mam coś konkretnego do pokazania:
Zacząłem od bardzo krótkiego fragmentu, ale teraz co odcinek będą coraz dłuższe.
kigja
rok temu
LittleDiana
rok temu
Vincent Vega
rok temu
LittleDiana
rok temu
LittleDiana
rok temu
LittleDiana
rok temu
Poczuj się nieziemsko, kosmicznie, obco i surrealnie z moim najnowszym opowiadaniem "Nocna Wizyta Stworów Z Dziwnych Snów W Plażowym, Subtropikalnym Mieście" ? ?
? ? ✌️
Piotrek P. 1988
10 miesięcy temu
Rozpłyń się w dziwnościach, odleć do krainy surrealizmu i doświadcz alternatywnej rzeczywistości razem z moim opowiadaniem: "Kontynent Przemysłu, Kraina Pochmurnego Nieba, Tropikalne Plażowe Miasto 2".
? ☺️ ✌️
Piotrek P. 1988
9 miesięcy temu
Czy uznasz mój utwór-wytwór "Odjechane Wakacje" za: kiczowaty, przebojowy, oryginalny, cool, zabawny, czy też dziwny?

Tak czy inaczej, zapraszam na surrealną wyprawę literacką oraz życzę wielu mocnych i pozytywnych wrażeń podczas tej przejażdżki z twórczością alternatywną.
? ☺️ ✌️
słone paluszki
8 miesięcy temu
Piotrek P. 1988
8 miesięcy temu
Rejon północnego Atlantyku jest nadal pod wpływem klimatów tropikalno-morskich. Czyli nadal trwa lato. Zatem zapraszam na kolejną wakacyjną przygodę w krainie opowiadań. Tym razem będzie w stylu nieco bardziej oderwanym od ziemi niż zazwyczaj w mojej tegorocznej serii opowiadań o tematyce wakacji i podróży.

Zapraszam na przygodę pełną szalonych, przebojowych wrażeń, a zwącą się: "Nieziemskie Wakacje". Życzę wszystkim emocjonujących, niezapomnianych wrażeń. Więc, już po raz któryś z kolei, odlatujemy do krainy marzeń!

? ? ? ?
D.E.M.O.N
8 miesięcy temu
Florian Konrad
8 miesięcy temu
Florek czyta swój jajcarski i durny wiersz

https://t3kstura.eu/pokaz_audio.php?id_muz=11871&autor=FlorianKonrad
Aisak
8 miesięcy temu
Hahaha, dobre!
Florek opublikuj, a nie chowasz się po kątach.
?
Florian Konrad
8 miesięcy temu
no przeca opublikowałem
Aisak
8 miesięcy temu
Tekst dej, ja jestem madka wzrokowiec i chcę tekst czytać. Dej go ?
Florian Konrad
8 miesięcy temu
ech...mogę przekleić tekst tego żartu. obecnie mnie w ch** nie śmieszy. napisałem to dla jajec
mając mega żartobliwą wenę na kuponach totolotka, w polonezie tata.
teraz polonez trafił na złom, tato, po 3. wylewie, nie może mówić, ledwie chodzi.
nie jest do śmiechu. bardzo, bardzo nie jest mi do śmiechu, nie żartuję.
ale...machnijmy na to ręką.
Florian Konrad
8 miesięcy temu
Zostawmy ten temat, to nie jest zabawne. Przepraszam.
Aisak
8 miesięcy temu
Przykro mi Florciu, życie to poligon doświadczalny...
Bądź dzielny. Życzę Tobie i Tacie dobrych dni.
Trzymaj się.
Florian Konrad
8 miesięcy temu
Dziękuję w jego i moim imieniu.
Noico
8 miesięcy temu
UWAGA NA ZŁODZIEJA TEKSTÓW NA PORTALU OPOWI O NICKU PONCKI KTÓRY KRADNIE CUDZĄ WŁASNOŚĆ INTELEKTUALNĄ I WRAZ Z PUCHACZEM RZUCA OSZCZERSTWA NA NIEWINNYCH LUDZI
pansowa
8 miesięcy temu
Uwaga, idiota dalej walczy aby go nie uznać za świra!
Noico
8 miesięcy temu
UWAGA NA ZŁODZIEJA TEKSTÓW NA PORTALU OPOWI O NICKU PONCKI KTÓRY KRADNIE CUDZĄ WŁASNOŚĆ INTELEKTUALNĄ I WRAZ Z PUCHACZEM RZUCA OSZCZERSTWA NA NIEWINNYCH LUDZI
pansowa
8 miesięcy temu
Uwaga, idiota dalej walczy, aby go nie uznać za świra!
słone paluszki
8 miesięcy temu
UWAGA NA OSZUSTA! WKLEJA KROWIE PLACKI, CZEKA AŻ INNI POPRAWIĄ, PÓŹNIEJ KASUJE, WYSYŁA DO REDAKTORÓW I ZGARNIA ZŁOTE MONETY - NIE POPRAWIAJCIE OSZUSTOWI KROWICH PLACKÓW!!!!
Sajmar
7 miesięcy temu
Zawsze lepiej szło mi pisanie opowiadań niż opowiadanie o sobie, ale w sumie dlaczego nie. "Polecam się" zatem na przyszłość :) Pierwsze rozdziały z dylogii - zarówno z pierwszej jak i drugiej książki plus luźne opowiadania pod przyszłe (mam nadzieję) serie. Szpiegowskie fantasy, krzywe zwierciadła, obyczajowe - do wyboru do koloru :) zapraszam :)
Piotrek P. 1988
7 miesięcy temu
Moje opowiadanie "Łatwe Rozwiązanie Absurdalnego Problemu I Odjechany, Słoneczny, Wakacyjny Weekend" to kolejny ciąg dziwnych przygód, zdarzeń i zjawisk, bo został on "upleciony" na podstawie snów, a te po prostu bywają dziwne. Poczytaj, a zobaczysz.
? ? ? ?
Piotrek P. 1988
pół roku temu
Odpłyń i/lub odleć w myślach do innego świata, czytając moje opowiadanie "Plaża Krabów Pustelników, Małżowy Namiot, Perłowe Słońce, Wietrzne Chmury I Tańczące Morze". ? ? ? ?

Jeszcze jest lato! Jeszcze będzie ciepło i słonecznie! Łooo! ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Piotrek71
pół roku temu
Przede wszystkim witam wszystkich, jestem nowy na portalu i rozglądam się tu i ówdzie.
To może i ja delikatnie nadmienię o swoich pracach. Jeśli ktoś lubi horrory to zapraszam serdecznie do siebie : Dworek w ciemności, Pakt już się ukazały na portalu, następne czekają u moderacji.
Pozdrawiam.
yanko wojownik 997
pół roku temu
Piotrek71, Witaj nowy! Jak utrzymasz się tu dwa miesiące i nadal będziesz chciał publikować, możesz zwać się miszczem i odważnym. Powodzenia
Piotrek71
pół roku temu
@yanko wojownik 997, Cześć. Mam dość grubą skórę, normalną krytykę z konkretami przyjmuję ze spokojem i nawet z chęcią, pomaga w poprawianiu błędów. Zwyczajne złośliwości i jakiś ewentualny hejt nie robią na mnie wrażenia, tak że myślę że się utrzymam :)
DopokiJestem
4 miesiące temu
Prosiłabym o ocenę tekstu, który dodałam, może być negatywnie, ale bez obrażania mojej osoby jakby co. Dziękuję, pozdrawiam
Piotrek P. 1988
4 miesiące temu
Poczuj się jak we śnie, daj się ponieść wyobraźni i odpłyń do krainy marzeń z moim nowym opowiadaniem:
"Miasto, Trawnik, Koledzy, Koleżanki, Niezwykłe Zjawiska, Przejażdżka I Zwiedzanie Pięknego Miejsca".

☺️ 🌤 🌈 ⭐️ ✨ 🌎 🌍 🌏
Maksimow
4 miesiące temu
Aris Carmen Light
4 miesiące temu
Dzień dobry :)! Chciałam zapytać, czy funkcja dodawania blogów do katalogu jeszcze działa? Bo zauważyłam, że ostatnie blogi dodano w 2020.
zsrrknight
4 miesiące temu
Możesz spróbować, bo czy działa czy nie, to leży w gestii admina. Osobiście muszę przyznać, że prawie zapomniałem że w ogóle coś takiego jest na stronie xd
Aris Carmen Light
4 miesiące temu
Własnie próbowałam i nie byłam do końca pewna, jak to działa, dzięki za odpowiedź :D
iiswkornaa
3 miesiące temu
„Pamiętnik Martina”. Historia szesnastoletniego chłopaka, któremu ojczym co dzień zamienia życie w piekło. Dlaczego i w jaki sposób? Początek opowiadania dostępny jest już na opowi. Co sądzicie?
Piotrek P. 1988
2 tygodnie temu
Relaksujący spacer wzdłuż rzeki. Latający bus. Miejska architektura pośród subtropikalno-morskich krajobrazów. Alternatywna rzeczywistość. Te i inne zaskakujące niespodzianki czekają na odkrycie w opowiadaniu "Miasto, Rzeka, Współlokatorzy, Przeprowadzka, Tajemniczy Budynek, Koledzy, Busy I Plaża". Na podstawie kilku snów, pełnych tajemniczych przygód.
🌳 🌊 🏡 🏢 🚍 🏖 🏝
Bettina
2 tygodnie temu
Hulająca szarańcza
Marinomarini
8 godz. temu
To ja się zareklamuję: https://pisanenakolanie.wordpress.com/2023/02/13/niewidzialna-odc-1/ Przeczytajcie chociaż jedno opowiadanie! Zachęcam!

Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji