REKLAMOWANIE BLOGÓW, PROFILÓW, OPOWIADAŃ

detektyw prawdy
02.01.2017
Witam! Zauważyłem, że ostatnio dużo osób chciałoby się ,,zareklamować".
Założyłem ten wątek również dlatego, że niestety użytkownicy nie mają co czytać, (w tym ja) a reklama w tym wątku pozwoli na zebranie większych czytelników, oraz unikniemy ,,śmieciowych watków".
Ja chyba reklamy nie potrzebuję, jednak sporo osób czyta moje okazjonalne opowiadania, ale niektórym być może początkującym przydałaby się jakaś pomoc, skrytykowanie itp.
Spam raczej nie mile widziany.

Nuncjusz
02.01.2017
dużo? ja zauwazyłem tylko jedną
Nazareth
02.01.2017
Również widziałem jedną. Nie masz co czytać? Opowiadania spadają z belki w mniej jak jeden dzień więc materiału jet w cholerę. A reklamowanie się to chyba nie tu, nie ten poziom. Zresztą z mojego doświadczenia wynika że ci co reklamują się najwięcej, nie mają się czym chwalić, więc im bardziej ktoś o swojej twórczości trąbi tym mniej ja mam ochotę go czytać. Myślę też, że to nie tylko moje podejście.
marok
02.01.2017
Popieram
Ellie Victoriano
02.01.2017
Reklamuję się.
Amy
02.01.2017
A ja popieram stworzenie tego wątku. No bo jak ktoś chce oznajmić społeczności Opowi, że brakuje mu czytelników, to proszę bardzo, czemu nie. Tylko, OSTRZEGAM, jeśli się tu, na forum, zareklamujesz, to lepiej dla Ciebie, żebyś pisał dobrze, bo w przeciwnym razie stracisz i czytelników, i w oczach tych czytelników jako osoba. Chcesz się zareklamować? Skorzystaj ze wskazówki zamieszczonej pod "Komentarze pod Twoimi tekstami". Na pewno ją widzisz, skoro narzekasz na brak komentarzy
Nuncjusz
02.01.2017
Nuncjusz
02.01.2017
Neurotyk
02.01.2017
Nie dubluj postów.
Nuncjusz
02.01.2017
ta, odezwał się od niedublowania
Nazareth
02.01.2017
Kiedyś była dobra inicjatywa - wątek w którym można było wymieniać i polecać ulubionych autorów, tudzież takich, którzy w naszym odczuciu piszą dobrze a są niedocenieni. Reklamowanie kogoś wydaje mi się bardziej na miejscu, nie jest taki buńczuczne jak reklamowanie samego siebie.
Neurotyk
02.01.2017
Jałowa dyskusja.
Amy
02.01.2017
No właśnie, trzeba skorzystać z wyszukiwarki na forum, a nie wszyscy to robią H
Amy
02.01.2017
Jeśli chcecie kogoś polecić, to piszcie. To rzeczywiście jest lepsze od reklamowania samego siebie.
Nuncjusz
02.01.2017
Polecam siebie XD
Nazareth
02.01.2017
Nuniek, ty wieczny kontestatorze! XD
Nazareth
02.01.2017
http://www.opowi.pl/drzewo-zycia-a18235/ - autorka tego opowiadanie chyba na stałe się z nami pożegnała, ale ten tekst bardzo mi się podobał i utkwił w pamięci. Gdybym miał polecić coś z twórczości autorów mniej znanych pewnie zacząłbym właśnie od tego.
Nuncjusz
02.01.2017
Neurotyk
02.01.2017
Pan Buczybór
02.01.2017
Cytując Shiroi:
"Reklamuję się."

Część postów została ukryta (557)

Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek

Megartist123
dwa lata temu
->O_() <-
To coś to dopiero ma coś z okiem.
Megartist123
dwa lata temu
kamińe
dwa lata temu
PunktWymianyPoezji
dwa lata temu
Dzień dobry,

Szukam osób chętnych do współtworzenia projektu Punkt Wymiany Poezji.

Jeśli:

- piszesz dobre wiersze i chcesz w ten sposób pokazać się szerszej widowni,

- chcesz podzielić się z innymi swoim literackim gustem,

- chcesz zaopiekować się którąś z rameczek (na tą chwilę na "adopcję" czeka rameczka w Gdańsku i Krakowie,

- masz pomysł, gdzie w Twoim mieście można powiesić rameczkę

Po prostu napisz do mnie:

punkt.wymiany.poezji@gmail.com
Florian Konrad
dwa lata temu
Wywiad z takim jednym potatuowańcem :)

http://rubikon.e.pl/praca/2563/pogoezja-rozmowa-z-florianem-konradem.html?fbclid=IwAR11SgsquqYB6gAmD4vvV3S5n_JPuYwCu9DA8YMId1PfACmSgAw5Coy8eQs
LittleDiana
dwa lata temu
Hej, dziś napisałam pierwszy rozdział mojej powieści. Oczywiście następne rozdziały będą pojawiać się regularnie. :)
Tytuł : Gdy świecił księżyc.
Gatunek. : Dla nastolatków, obyczajowe, tajemnica.
Status: Trwający
Liczba rozdziałów : Dopiero jeden, ale będzie więcej. :)
Opis: Alina jest niepełnosprawną piętnastolatką, która do tej pory ku własnej uciesze miała nauczanie indywidualne w domu. Dzięki namowom "uczynnej" nauczycielki ojciec nastolatki postanawia zapisać córkę do klasy integracyjnej.
Dlaczego jedna z uczennic, Olga jest ignorowana przez całą klasę? I czy to jedyna tajemnica klasy I B?
Czy wyjaśni się sprawa porzucenia rodziny przez matkę Aliny?
I czemu surowy dyrektor szkoły jest wyjątkowo życzliwy względem niepełnosprawnej nastolatki?

Link: https://www.opowi.pl/gdy-swiecil-ksiezyc-rozdzial-pierwszy-a88350/
snuciciel
dwa lata temu
Hej, zapraszam na mojego bloga, gdzie piszę sporo przemyśleń, wierszy i prowadzę dwie historie w postaci opowiadań ;)
Link: http://snuciciel.com
Piotrek P. 1988
7 miesięcy temu
Opowiadanie "Kosmiczne Przygody Ośmiorga Istot, Które Powstały z Promieni Słonecznych" na Opowi.pl. 🥳🚀✨🪐

Daj się wciągnąć w wir kosmicznie fantastycznych przygód! 📻📺📡🌃🏙️🛫🛸🪐🍕🥤🌇🌅🏝️🏖️😄🤙🏼
Vampire Fangs
5 miesięcy temu
Luu
5 miesięcy temu
Hejka ,jeżeli chcecie mieć zawał serca to zapraszam do zapoznania się z moimi wierszami (żartuje ,żartuje). Dopiero się rozkręcam
pitolik
5 miesięcy temu
A my już dawno zakręceni, wykręceni, przekręceni, przewirowani i wyżęci
Piotrek P. 1988
4 miesiące temu
✨ "Oryginalny i Odlotowy Dzień Przebojowych Pozytywnoczłekokształtów" na Opowi.pl...

... bo niezwykłość jak z poematu może niekiedy tkwić nawet w prozie życia!... 😄😆✨
Vampire Fangs
4 miesiące temu
Przez przypadek zamieściłem mój utwór na portalu i nie sprawdziłem, że przekroczyłem limit. To moja wina. Jednak szkoda mi napisanego drabble i postanowiłem zamieścić link do niego w tym wątku.

https://www.opowi.pl/kara-drabble-a102974/
Vampire Fangs
4 miesiące temu
Vampire Fangs
4 miesiące temu
Chciałbym napisać krótkie opowiadanie (jak Wam spodoba się pomysł, to może powstaną kolejne części). Utwór nazwałbym „Dinopolis”. Zaraz wyjaśnię główne założenia.

Dinozaury nie wyginęły, a opanowały Ziemię. Jednak nie są same w walce o dominację.

Powstały 4 zwaśnione frakcje:

- Władcy Ognia (odpowiednik ludzi)

- Dinozaury (w przeważającej ilości mięsożerne i bardzo agresywne)

- Dinoludzie (inteligentna rasa powstała w wyniku eksperymentów prowadzonych na ludziach i dinozaurach przez obcą cywilizację)

- Demony z Księżyca (odpowiednik kosmitów przybyłych na Ziemię, by ją podbić oraz wykorzystują zaawansowane technologie)

Mam do Was pytania. Czy według Was warto o tym pisać? Czy może być to ciekawe i choć trochę wartościowe?

Proszę o Wasze opinie i komentarze😉
Vampire Fangs
4 miesiące temu
Dobrze. Nikt do tej pory nie chciał skomentować. Nie naciskam, bo nie macie obowiązku odpisywać na moją prośbę o komentarz. Macie takie prawo, które uszanuję.

Postanowiłem, że napiszę jednak moje opowiadanie, ale najpierw chciałem prosić Was o wskazówki, bo nie wiedziałem czy warto napisać utwór. Nie dostałem ich. Trudno.

Nie gniewam się i serdecznie pozdrawiam😉
Wianeczek
4 miesiące temu
Sorry Wampir, nie zauważyłam tego wpisu.
Warto, zawsze warto, bo jak inaczej sprawdzić? Pisz, pisz, treningu dla mózgu nigdy za mało. 😁
Vampire Fangs
4 miesiące temu
Dziękuję za komentarz.
SwanSong
4 miesiące temu
Czasem myślę VF, że ty jeszcze jesteś w przedszkolu.
Bettina
4 miesiące temu
Cztery widzi w swojej glowie. rok temu. Wrotki. rok temu. ch. rok temu. Ostatnie komentarze. godzinę temu Pieprzyć cię. Cain A jakie to ma

To sa tresci , ktore sa w Internecie jako Sponsorowane.
Bettina
4 miesiące temu
Ciekawe jest to , ze linkowanie czy podlinkowanie ma sie oczywiscie do sponsoring, za ktory sie placi.
Bettina
4 miesiące temu
To zupelnie to samo jak reklamowanie kiepskich ksiązek, ktory dokleja sie do juz uznanych jako ok. To zuprlnie to samo jak znalezienie tego adresu, bo wyskakuje jako pierwszy.
Bettina
4 miesiące temu
To dystrybucja w końcu danych nie w oparciu o ich unikalnosc czy wiarygodnosc.
Bettina
4 miesiące temu
pay per klick Google Adwords
Bettina
4 miesiące temu
Zaraz to wytlumacze - nie moze byc tak, ze naruralnie pojawily sie wyrazenia, ktore sa kompletnie slabo zwiazane z osoba z racji opisu. A takze z racji - unikalnosci I nagle bum. Jest
Bettina
4 miesiące temu
Naturalnie. Gdyby tak bylo to Internet by oszalał.
Margerita
4 miesiące temu
Kto to jest MarcinX
Bettina
4 miesiące temu
O jaka sytuacje pytasz,?
Margerita
4 miesiące temu
O to konto fake profil
Margerita
4 miesiące temu
Marcin X , wiem kim jestes. Domagam sie usuniecie Fake Profil i przeprosin Tu za zgode domniemana na publikacje z seksistowskimi wpisami moich prywatnych Danych.
Bettina
4 miesiące temu
To co ty teraz robisz to nazywa siẹ rasizm..
Margerita
4 miesiące temu
Ale to ty zaczęłaś
Vampire Fangs
4 miesiące temu
paluszki z paczuszki
4 miesiące temu
Co ty za brednie wypisujesz?!
Vampire Fangs
4 miesiące temu
Jakie brednie? Co masz na myśli?
paluszki z paczuszki
4 miesiące temu
Oskarżasz małego misia, misia z klapniętym uszkiem, że coś sobie zrobił!
Masz coś z głową.
Będę cię omijała!
Vampire Fangs
4 miesiące temu
To tylko wiersz. Nie można wiązać podmiotu lirycznego z autorem wiersza. Jestem normalny, nie mam problemów z głową.
paluszki z paczuszki
4 miesiące temu
Ale dlaczego Miś Uszatek?
Nie masz wyobraźni? Nie korzystasz z niej?
Vampire Fangs
4 miesiące temu
paluszki z paczuszki - Miś Uszatek w wierszu popełnił samobójstwo jak van Gogh. Oboje mieli depresję. Ponadto Uszatek miał klapnięte lewe uszko, a van Gogh miał je odcięte. Tak mi pasowało. Wyobraźnię mam i korzystam z niej na maxa😉
Vampire Fangs
4 miesiące temu
paluszki z paczuszki - Nie zrozumiałaś wiersza. Miś miał degresję i powiesił się na skakance. Teraz rozumiesz o co mi chodziło?
paluszki z paczuszki
4 miesiące temu
W porządku. Rozumiem.
Ale to wyrażenie jest strasznie dołujące :(
Vampire Fangs
4 miesiące temu
O.K. 😉
paluszki z paczuszki
4 miesiące temu
Gdyby ktoś tu z obecnych pięciu osób na krzyż i na kółko był była było byli zainteresowany zainteresowana zainteresowane zainteresowani wydaniem tomiku z numerem ISBN, to proszę o zapoznanie się z treścią z poniższego linku, gdyż na portalu -poemax.pl-
można wziąć udział w konkursie i zdobyć główną nagrodę jw.

https://poemax.pl/kontener/930-zrozumienie-swiadomosc-i-uczucie-25#960f571124ef1fc10c1aef4eb498728e

opowi wam tego nie da.
paluszki z paczuszki
4 miesiące temu
Jeśli ktoś lubi konkursy, to na poemax.pl jest konkurs ANTYWALENTYNKI 2025.

https://poemax.pl/wydarzenia/114-antywalentynki-2025

Można siię wykazać, pobawić, sprawdzić, jak inni sobie radzą z tematem.

Konkursy są dobre. Rozwijające. Motywujące.
Pokrzepiające. Idźcie i napiszcie coś ekstra👍
Vampire Fangs
3 miesiące temu
Założyłem na serwisie ze zdjęciami konto. Znajduje się na nim wiele namalowanych obrazów, które uwieczniłem za pomocą zdjęć zrobionych smartfonem. Mam nadzieję, że bez problemów otworzycie obrazy z mojej galerii z podanego linka poniżej

https://www.pexels.com/@vampire-fangs-2149487116/gallery/
paluszki z paczuszki
3 miesiące temu
Borze, Vampiere.
Już teraz wszystko rozumiem.
Bardzo piękne obrazki.
Vampire Fangs
3 miesiące temu
paluszki z paczuszki, dziękuję. Miło mi😉
Vampire Fangs
3 miesiące temu
Vincent Vega