| Witam! Zauważyłem, że ostatnio dużo osób chciałoby się ,,zareklamować".
Założyłem ten wątek również dlatego, że niestety użytkownicy nie mają co czytać, (w tym ja) a reklama w tym wątku pozwoli na zebranie większych czytelników, oraz unikniemy ,,śmieciowych watków".
Ja chyba reklamy nie potrzebuję, jednak sporo osób czyta moje okazjonalne opowiadania, ale niektórym być może początkującym przydałaby się jakaś pomoc, skrytykowanie itp.
Spam raczej nie mile widziany.
|
 | dużo? ja zauwazyłem tylko jedną |
 | Również widziałem jedną. Nie masz co czytać? Opowiadania spadają z belki w mniej jak jeden dzień więc materiału jet w cholerę. A reklamowanie się to chyba nie tu, nie ten poziom. Zresztą z mojego doświadczenia wynika że ci co reklamują się najwięcej, nie mają się czym chwalić, więc im bardziej ktoś o swojej twórczości trąbi tym mniej ja mam ochotę go czytać. Myślę też, że to nie tylko moje podejście. |
 | Popieram |
 | Reklamuję się. |
 | A ja popieram stworzenie tego wątku. No bo jak ktoś chce oznajmić społeczności Opowi, że brakuje mu czytelników, to proszę bardzo, czemu nie. Tylko, OSTRZEGAM, jeśli się tu, na forum, zareklamujesz, to lepiej dla Ciebie, żebyś pisał dobrze, bo w przeciwnym razie stracisz i czytelników, i w oczach tych czytelników jako osoba. Chcesz się zareklamować? Skorzystaj ze wskazówki zamieszczonej pod "Komentarze pod Twoimi tekstami". Na pewno ją widzisz, skoro narzekasz na brak komentarzy |
 | Tyle, że taki wątek już istnieje. Wystarczy skorzystać z wyszukiwarki na forum. Dwie sekundy mi to zajęło
http://www.opowi.pl/forum/nikt-nie-czyta-moich-opowiadan-w337/ |
 | Tyle, że taki wątek już istnieje. Wystarczy skorzystać z wyszukiwarki na forum. Dwie sekundy mi to zajęło
http://www.opowi.pl/forum/nikt-nie-czyta-moich-opowiadan-w337/ |
 | Nie dubluj postów. |
 | ta, odezwał się od niedublowania |
 | Kiedyś była dobra inicjatywa - wątek w którym można było wymieniać i polecać ulubionych autorów, tudzież takich, którzy w naszym odczuciu piszą dobrze a są niedocenieni. Reklamowanie kogoś wydaje mi się bardziej na miejscu, nie jest taki buńczuczne jak reklamowanie samego siebie. |
 | Jałowa dyskusja. |
 | No właśnie, trzeba skorzystać z wyszukiwarki na forum, a nie wszyscy to robią H |
 | Jeśli chcecie kogoś polecić, to piszcie. To rzeczywiście jest lepsze od reklamowania samego siebie. |
 | Polecam siebie XD |
 | Nuniek, ty wieczny kontestatorze! XD |
 | http://www.opowi.pl/drzewo-zycia-a18235/ - autorka tego opowiadanie chyba na stałe się z nami pożegnała, ale ten tekst bardzo mi się podobał i utkwił w pamięci. Gdybym miał polecić coś z twórczości autorów mniej znanych pewnie zacząłbym właśnie od tego. |
 | Polecam ten profil
http://www.opowi.pl/profil/zoska/
już jej tu raczej nie ma, ale można poczytać fajne rzeczy |
 | Cytując Shiroi:
"Reklamuję się." |
Część postów została ukryta (700)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
 | Czy „zabawa” z wojną i politycznymi zyskami doprowadzi do nowych konfliktów i podziałów? Jeśli chcesz poznać moje zdanie na temat działalności prezydenta USA i Rosji, to zapraszam do kliknięcia poniższego linku…
https://www.opowi.pl/maly-trumpus-i-putinek-w-geopolitycznej-a118551/ |
 | Jeśli lubisz czarny humor, to kliknij poniższy link, by dowiedzieć się jak skończy tytułowy kierowca…
https://www.opowi.pl/kierowca-drabble-a118640/ |
 | Słuchajcie, kochani, nie wiem, czy wypada się tak reklamować, ale tak się składa, że mam bloga, na którym głównie recenzuję różne rzeczy, więc jeśli ktoś z Was napisał kiedyś jakiś tomik/ wydał książkę/ czy coś tam jeszcze innego zrobił, to możecie się odzywac do mnie, jest szansa że zrecenzuję. Bloga wprawdzie mało kto czyta, ale recenzja to recenzja, nie?
Blog się nazywa Nasza Nisza: naszanisza.pl
Możecie pisać do mnie bezpośrednio na adres: d.ciechanowicz@poczta.onet.pl |
 | Tutaj mnóstwo ludzi wydało tomiki, książki i coś tam jeszcze.
Nie opędzisz się teraz od natłoku korespondencji.
Powodzenia.
NO! |
 | No to super, ja bardzo lubię jak ludzie do mnie piszą, bardzo :) |
 | Wow. Kawał dobrej roboty z witryną. Będę wpadał. |
 | Domi123, Jak masz polski adres (nie stać mnie na wysyłki zagraniczne, unikam kamer inpostu, więc poczta), to możesz zjechać to:
https://lubimyczytac.pl/cykl/54664/mala-antologia-tworcow-opowi
Wersji elektronicznej nie mam, bo zgodnie z deklaracją, skasowałem materiały. Mogło wyjść dobrze, gdyby każdy uwierzył, następne może wyjść, ale potrzeba ze czterech wierzących. Byli wierzący, ale nie od oganiania poprawności składu i zła drukarnia wybrana - nigdy więcej SOWA DRUK! |
 | *ogarniania |
 | Domi123, Pisz jak co na: yanko_wojownik@protonmail.com
Bede miał motywację by się zalogować po kilku miesiącach bez |
 | PS, jak napiszesz, to napisz, że napisałaś, bo mnie tak internet znudził po ćwierć wieku korzystania, że rzadko włażę, gdzie trzeba logowania |
 | Widzę, że multum czytelników tej antologii xD |
 | Niszowa sprawa, człowieku i dlatemu |
 | A spróbuj to zdobyć... |
 | Bedzie na allegro na świnta, bo sie ludzie nie zgłosili, czekało się, czekało, teraz się wyprzeda po 15 zeta za tomik i 15 za poczte, 45 razem - poluj w Wielkanoc |
 | A chuj, licytacja bedzie, także zasadniczo 45 za qmplet, ale można wyżej, a co? a cele statutowe |
 | Pewno i tak nikt nie kupi, ale... - no czemu nie, kupi po wywoławczej |
 | Amatorszczyzna to jest, ale jaki biały kruk.., jak Twój osioł… mulat-albinos... |
 | *biały osioł mulat-albinos... |
 | SwanSong, Sie na Islandii wypromować chcesz... |
 | SwanSong jest wydawany, raczej go nie specjalnie czytają, ale płacą za to, że wydają, Dali mu dwadzieścia tysi, więcej nie chcą, bo przepłacili - nie zwrócił się... |
 | Nie mam polskiego adresu, musiałbyś jakąś wersję niefizyczną podesłac: pdf, ebook |
 | Domi123, Co za pech - z tym adresem, że nie jesteś w ogóle patriotką, nie szkodzi. Nic to nie takie armagedony już opowi przechodziło i trwa a inne portale padają, albo ciągną, że ledwo. Reckami Cię zatem aż tak nie zawalą, skoro Islandia, może Wianeczek, bo ona tam chyba bywa - to jak przemyci |
 | Ale spoko, tego nie, bo się bardzo wzbraniała przed udziałem i mogła mieć rację |
 | Jeśli chcesz dowiedzieć się jak krwawo zemści się na wrednej nauczycielce upokorzony uczeń, to kliknij koniecznie poniższy link…
https://www.opowi.pl/zemsta-upokorzonego-ucznia-a119797/ |
 | Nie warto wchodzić i komentować, bo autor nie odpisuje. Ma czytelników w głębokim poważaniu. |
 | ZielonoMi – warto wchodzić i komentować moje utwory. Staram się odpisywać, więc nie masz racji. Nie mam czytelników w głębokim poważaniu. Wypraszam sobie takie niemiłe stwierdzenia, bo są chamskie i bezczelne. |
 | ZielonoMi – to, że nie odpisałem na kilka Twoich krótkich komentarzy (np. „Dobre”), to nie oznacza, że nie szanuję i nie lekceważę Ciebie lub innych. Według mnie postanowiłaś zemścić się pisząc komentarz, w którym stwierdzasz, że nie warto czytać moich utworów, bo nie odpisuję innym. Jak myślę inaczej, to wyprowadź mnie z błędu. |
 | Ale Ty nikomu nie odpisujesz. A wystarczyło napisać krótkie Dzięki. I potem nie licz, że będą komentować. |
 | Właśnie Ci dwukrotnie podziękowałem pod Twoimi komentarzami. Zadowolona? |
 | Nie drwij. |
 | ZielonoMi, A co Ty tak nie bierzesz udziału w bitwach literackich - kryzysujesz twórczo? Drabble można napisać, mieć szanse na dyplom |
 | I na rysunek - tym razem dają rysunek, na awatar zapasowy dobry |
 | Weny brak, chęci brak, nie mój czas. |
 | Wypalenie |
 | ZielonoMi, Co Cię wyjarało? Oglądałaś serię "Straszny film" (parodie; horrorów, saj faj, trilerów itp w składzie), jak gandzia jarała tego gościa, afro mu przypaliła, nie pamiętam, czy skręt był z prześcieradła? To chyba w dwójce było |
 | https://youtube.com/shorts/7drP1tW8jMQ?is=0tGD5HLhgR4JdLwO |
 | Moje ulubione komedie. |
 | W dwójce, dobrze gadasz. Ale piątka to już gniot, pomysły im się skończyły. |
 | Dostałam puzzle na urodziny i teraz to mnie pochłonęło jak bagno. |
 | Na imieniny może dostaniesz barbie a an gwiazdkę Lego, zbudujesz dom dla barbie, z lego |
 | Mimo wszysko czekam na szóstkę, pewnie tak czy inaczej, byłaby ostatnia, ale mogliby jakoś jeszcze raz to zrobić, tematów natrzaskało po drodze, byle by ktoś z polotem się za to wziął |
 | Co masz na tych puzzlach? |
 | Uprzejmie proszę o opinie pod wierszami. Lub oceny bez komentarza. Dzięki |
 | Login twój brzmi:
«ręce precz od tych wierszy»,
więc zgodnie z życzeniem... |
 | To tylko i aż login nic więcej. Proszę nie zwracać uwagi niczym chwyt marketingowy. To tak żartem |
 | A chciałbym aby kiedyś choć jeden wylądował w gazecie ale to trudne zadanie gdyż nie wiem jak to zrobić. Aby się wybić. |
 | Zachęcam do przeczytania mojego najnowszego tekstu tam trochę się tłumaczę i może zmienicie o mnie swe negatywne zdanie że jestem na przykład obsceniczny albo żałosny tekst jest w rytm piosenki Łez "Oczy szeroko zamknięte" i tak należy go czytać jakby nucąc tamtą piosenkę, moje teksty to muzyka pop disco rock rap często horror rap w stylu słonia może temu te jedynki bo w piosence często inaczej wygląda, pozdrawiam i zapraszam i szukam zrozumienia tu no bo gdzie indziej |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji