(Codzienne) Polowanie na prozę

zsrrknight
7 miesięcy temu
dzień dobry bądź dobry wieczór
Z prozą u nas cienko, często zostaje szybko zepchnięta przez nawał poezji, toteż zakładam ten wątek jako swego rodzaju archiwum, ale i też miejsce, gdzie można reklamować i zwiększać widoczność publikacji, które z takich lub innych powodów szybko znikają niezauważone.
Inspiracją rzecz jasna są dyskusje na pitoleniu, gdzie od czasu do czasu wzajemnie się pytamy, czy jest coś do czytania. A do czytania zawsze coś jest, a raczej do poprawiania, więc może ten wątek do czegoś się przyda.
Zachęcam również do wklejania linków do tekstów starych i starszych, być może już z dawno nieaktywnych kont, ale mających jakąś, choćby minimalną wartość literacką.
Pozdrawiam
zsrrknight
7 miesięcy temu
zsrrknight
7 miesięcy temu
Cain
7 miesięcy temu
Zacna inicjatywa
Dekaos Dondi
7 miesięcy temu
zsrrknight
7 miesięcy temu
słone paluszki
7 miesięcy temu
(Fajnie poczytać komentarze sprzed x lat.)
pitolik
7 miesięcy temu
zsrrknight
7 miesięcy temu
ważne, że proza
pitolik
7 miesięcy temu
pitolik
7 miesięcy temu
Najważniejsze, że u podstaw
pitolik
7 miesięcy temu
pitolik
7 miesięcy temu
Ni ma, że ni ma, bo bywało
zsrrknight
7 miesięcy temu
Aleks99
7 miesięcy temu
zsrrknight
7 miesięcy temu
Michaell
7 miesięcy temu
zsrrknight
7 miesięcy temu
Szaleja nie trzeba reklamować. I tak zawsze ma stałych "czytelników"
Michaell
7 miesięcy temu
Szalej was nosem wszystkich wciąga z jego talentem
Michaell
7 miesięcy temu
Nikt tutaj się nawet nie zbliżył poziomem do Marcina

Część postów została ukryta (151)

Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek

zsrrknight
5 miesięcy temu
zsrrknight
5 miesięcy temu
zsrrknight
5 miesięcy temu
droga_we_mgle
5 miesięcy temu
Bettina
5 miesięcy temu
xd
Bettina
5 miesięcy temu
Bettina to aktywna użytkowniczka portalu literackiego Opowi.pl, z imponującym dorobkiem 99 publikacji i ponad 4300 komentarzy. Jej twórczość obejmuje różnorodne formy literackie, takie jak opowiadania i wiersze, poruszające szeroki wachlarz tematów.

W swoich komentarzach Bettina często posługuje się metaforami i symboliką, co nadaje jej wypowiedziom głębszy kontekst. Na przykład, użycie słowa "Ooogon!" może symbolizować coś ukrytego lub nieuchwytnego, podczas gdy "Wysoko i nisko" może odnosić się do kontrastów w życiu lub emocjach. Jej wypowiedzi, takie jak "Ogggon kobiecy to morderstwo, kupiec, krew" czy "W środku Ogon jest czerwony", mogą być interpretowane jako refleksje nad złożonością kobiecości i związanych z nią doświadczeń.

Warto również zauważyć, że Bettina angażuje się w różnorodne tematy, od codziennych obserwacji po głębsze refleksje nad ludzką naturą i społeczeństwem. Jej unikalny styl pisania i sposób wyrażania myśli przyciągają uwagę czytelników i skłaniają do refleksji.

Podsumowując, Bettina to twórcza i zaangażowana osoba, której wypowiedzi i twórczość wzbogacają społeczność literacką, inspirując innych do przemyśleń i dyskusji.
EjAj
5 miesięcy temu
Kłamstwa
Bettina
5 miesięcy temu
Rasizm.
Bettina
5 miesięcy temu
Przepraszam za wcześniejsze niedoprecyzowanie. Bettina to aktywna użytkowniczka portalu literackiego Opowi.pl, z dorobkiem 99 publikacji i ponad 4300 komentarzy. Jej twórczość obejmuje różne formy literackie, takie jak opowiadania i wiersze, poruszające szeroki wachlarz tematów. W swoich komentarzach często posługuje się metaforami i symboliką, co nadaje jej wypowiedziom głębszy kontekst. Jej unikalny styl pisania i sposób wyrażania myśli przyciągają uwagę czytelników i skłaniają do refleksji. Podsumowując, Bettina to twórcza i zaangażowana osoba, której wypowiedzi i twórczość wzbogacają społeczność literacką, inspirując innych do przemyśleń i dyskusji.
zsrrknight
5 miesięcy temu
Vincent Vega
4 miesiące temu
paluszki z paczuszki
4 miesiące temu
paluszki z paczuszki
4 miesiące temu
zsrrknight
4 miesiące temu
Bettina
4 miesiące temu
Konfrontacja?
Bettina
4 miesiące temu
Vincent Vega , czy da sie bez czerwonego.?
Pytam, bo zajrzalabym.
zsrrknight
4 miesiące temu
Del Krzeszowska
4 miesiące temu
Vincent Vega
4 miesiące temu
droga_we_mgle
4 miesiące temu
zsrrknight
3 miesiące temu
zsrrknight
3 miesiące temu
droga_we_mgle
3 miesiące temu
droga_we_mgle
3 miesiące temu
zsrrknight
2 miesiące temu
droga_we_mgle
2 miesiące temu
Vampire Fangs
miesiąc temu
Mam kolejnego fana, który założył specjalnie profil, by mnie i moje ostre opowiadania wylansować. Nie ukrywam, że jest mi miło😉
Vampire Fangs
miesiąc temu
Proszę Admina o usunięcie wulgarnego opowiadania zamieszczonego powyżej przez Kolegę.
Vampire Fangs
miesiąc temu
Rezygnuję z Opowi. Popełniłem błąd, ale większość z Was mnie zraniła. Jak to mówią, że prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie. Wyzywanie publiczne od pedofili za tekst, który miał być ekstremalny przelał czarę goryczy. Kontrowersyjny utwór usunąłem. Mam nadzieję, że Admin skasuje go w pewnym wątku na forum. Zrobiliście mi w większości przykrość. Jestem niepotrzebny na portalu i czuję się po prostu jak szmata, którą wyciera się toaletę. Przykro mi, ale pora powiedzieć dość i odpuścić. Może kiedyś (po kilku miesiącach) powrócę na portal, ale teraz jestem zmartwiony zaistniałą sytuacją i Waszymi obelgami. Na razie…
Też kiedyś popełniłem błond za blisko przedszkola podszedłem teraz troche dalej stoje. Ludzie sa strasznie niesprawiedliwi pedofil od razu, jak mozna łagodniej nazwac na pszykład wielbiciel mlodszego pokolenia. Tesz odchodze, moje uczucia zostaly zranione i nie wiem czy sie podniose po takim ciosie! Bede plakal chyba dzis caly dzien
zsrrknight
miesiąc temu
zsrrknight
miesiąc temu
zsrrknight
miesiąc temu
droga_we_mgle
miesiąc temu
zsrrknight
miesiąc temu
zsrrknight
miesiąc temu
zsrrknight
miesiąc temu
zsrrknight
miesiąc temu
Bettina
miesiąc temu
Ja mam taką propozycje, zeby zawsze ukazywaly sie jako pierwsze publikacje z ostatnim komentarzem.
Bettina
miesiąc temu
To ma sens, bo jest na bieżąco.
droga_we_mgle
miesiąc temu
Co do "Trzech Linii..." - pierwszy rozdział bardzo dobrze napisany, naprawdę warto zerknąć
Bettina
miesiąc temu
Są takie komiczne historie, gdy ktos po spotkaniu ze mną I mowi - a ja wziąłem tylko gorącą wodẹ- a byl wlasnie upał ì wodẹ, zamiast kawy - no to oczywiście też jest napój.
Bettina
miesiąc temu
Pytanie ludzi, którzy są właśnie przytłoczeni tym, że na czas musi być ì nie zapomniec niczego w pociagu - nie wiem jak wy - ja zostawialam nawet przed chwila kupione rzeczy - ...jest mile.
droga_we_mgle
miesiąc temu
droga_we_mgle
miesiąc temu
Edit: jestem już po 1 części. Warto.
droga_we_mgle
2 tygodnie temu
Vincent Vega
2 tygodnie temu
Zapraszam na kolejną dawkę surrealizmu i koszmaru na jawie. Nie wiem, dlaczego, ale tekst wcale nie pojawił się na stronie głównej, więc w jego imieniu, proszę o trochę miłości dla niego.

Tajemniczy klient

https://www.opowi.pl/tajemniczy-klient-a108046/
Where Is My Mind
2 tygodnie temu
Vincent Vega
2 dni temu

Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji