81

***

Średnia ocena: 4.3  Głosów: 6

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (13)

  • betti 01.10.2018
    Dlaczego wymarłe, a nie wymarły?
  • Aisak 02.10.2018
    Dlatego, że wymarłe, a nie wymarły.
  • Pan Buczybór 01.10.2018
    piękne
  • Aisak 02.10.2018
    Pięknie dziękuję.
  • Ozar 01.10.2018
    Kurde nie moje klimaty ale spodobało mi się sam nie wiem dlaczego!!!
  • Aisak 02.10.2018
    Też nie wiem dlaczego, dlatego dziękuję podwójnie.
  • Szudracz 01.10.2018
    Wyłonił się z tego motyl, podpięty cierniami.
    Więcej nasuwa się interpretacji.
    Widzę swoje ścieżki, bardzo mi się podoba. :)
  • Aisak 02.10.2018
    Motyla pasja...
    Dziękuję bardzo.
  • Aisak 02.10.2018
    Motyla pasja...
    Dziękuję bardzo.
  • Dekaos Dondi 01.10.2018
    Aisaczku→Paźciernik!!. Queenmotyl męczący sam siebie. Krótki tekst wieloznaczny. Pozdrawiam
  • Aisak 02.10.2018
    Męczarnie motyla męczącego siebie i ogół...
    Zabić.
    Dziękuję bardzo.
  • Karawan 02.10.2018
    Co z tym paziem - ciernikiem? Za piękne odpowiedzi do komentarzy piętnaście ;)
  • Aisak 02.10.2018
    Więc...nie mam pojęcia.

    To po prostu zrodziło się w mojej głowie.
    Później dowiedziałam się, że ciernik istnieje naprawdę i w rzeczywistości jest...

    Ciernik, kat, kolka, czart – gatunek ryby z rodziny ciernikowatych.
    Kategoria nadrzędna: Gasterosteus
    Występowanie: Loch Ness, Pink Lake, Markermeer, Großer Plöner See, Lake Merritt,

    więc mając na uwadze powyższe informacje można coś posklejać albo niekoniecznie.


    Dziękuję za komentarz.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania