Poprzednie częściBanalne wierszyki IV

Banalne wierszyki 2007 09 06

dzierlatko z autobusu która wysiadłaś bez słowa

 

przepraszam

z miłości jestem gotów na wiele

szkopuł w tym że nie kocham

nawet drzewa tracące liście nie kojarzą mi się z tym stanem

odrętwienia po

 

przepraszam

za co sprawą drugorzędną jest fakt

f a k t

właśnie uświadomiłem sobie to że mnie nie znasz

widzimy się zapewne pierwszy raz

i przepraszam

chuja wiesz za co

zabawne

 

przepraszam więc za to że miałem wrażenie

że mógłbym cię pokochać

z miłości aż tak mnie pokręciło

f u c k

ładnie wyglądasz z tymi oczami

ale to żaden powód do szalonego pogłaskania

palcem policzka

Średnia ocena: 0.0  Głosów: 0

Zaloguj się, aby ocenić

    Napisz komentarz

    Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania