Średnia ocena: 5.0  Głosów: 3

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (3)

  • Dementor Biały dwa lata temu
    To jest to samo co numer IX , nastapiła pomyłka
  • MartynaM dwa lata temu
    Wszystkie wiersze masz świetne, ale ten chyba we mnie zostanie... super! 6
  • Dementor Biały dwa lata temu
    Co za niehigieniczne zachowania

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania