Poprzednie częściBanalne wierszyki IV

Banalne wierszyki IX

dworzec, całkowity zakaz palenia

dostanę mandat za to jak na ciebie patrzę

 

ten pociąg zawsze odjeżdża o czasie

zawija na bocznicę jak do portu

nie wsiadłaś - dziwne

z pewnym siebie zdziwieniem nadal patrzę

od stóp do mózgu

chcę poznać, zapamiętać i posiąść

 

patrzę i patrzysz i wiemy

otwieram usta i migasz do mnie

"która godzina" więc odpowiadam

" kocham cię"

Średnia ocena: 0.0  Głosów: 0

Zaloguj się, aby ocenić

    Napisz komentarz

    Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania