Poprzednie częściBanalne wierszyki IV

Banalne wierszyki XIX (lord K)

paranoja jest tylko objawem

jawi się czasem obok

 

.

 

Kiedy Cię nie ma

a wiem że jesteś

wyobrażam sobie

siadam przed fortepianem

i nie umiem grać - jak zwykle

 

Kiedy Cię nie ma

bo nie jesteś obok

czuję się swój - strasznie nieprzydatny

ogólnie

biorę wtedy gitarę bez strun

i wybijam rytm palcami o pudło

 

Kiedy Cię nie ma

i pomyślę żemoże

nie być to mam taki żal

jak dźwięk skrzypiec wyciśnięty do ostateczności

smyczek rozwiewa się na wietrze

 

Kiedy Cię nie ma

bo mnie nie ma

to tylko bęben

i nie pada deszcz

Średnia ocena: 0.0  Głosów: 0

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (5)

  • Bettina dwa lata temu
    funkcja kognitywna
    to też zdolność

    streszczam

    CNM

    Kiedy Cię nie ma

    Z boku na to patrząc
    Żałuję Ci deszczu

    Kiedy Cię nie ma

    bo mnie nie ma

    to tylko bęben

    i nie pada deszcz
  • Bettina dwa lata temu
    To ma coś wspólnego z Głoskowaniem. Mam nadzieję, że byłam ci użyteczna.
  • Dementor Biały dwa lata temu
    Niestety ale w ogóle nie wiem o co Ci chodzi, ale obawiam się że Ty nie masz pojęcia o co mi chodziło
  • Bettina dwa lata temu
    Schon wieder...
  • Bettina dwa lata temu
    Nie wiem, może pasaże?

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania