Średnia ocena: 0.0  Głosów: 0

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (3)

  • Wrotycz dwa lata temu
    Niebanalnie o niepewności, ale te "jaki" ciągną opis w nieporadność.
  • Dementor Biały dwa lata temu
    Tak, całkiem możliwe, że są tu zbędne, albo wymienne z inną konstrukcją która zastapiłaby znaczenie u efekt
  • Dementor Biały dwa lata temu
    I efekt, sorry za literaki

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania